Fostul premier Theodor Stolojan a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PDL solicita Guvernului sa revada tot sistemul fiscal, "care a fost facut pe picior" si sa indeplineasca angajamentele luate prin acordul cu FMI.

"Cerem Guvernului sa revada tot acest sistem fiscal, care a fost facut pe picior, in graba, fara sa aiba fundamentare corecta. Acest sistem fiscal este un sistem care distruge clasa de mijloc si care afecteaza foarte mult mediul de afaceri. (...) Ii cerem Guvernului sa indeplineasca angajamentele pe care si le-a asumat prin acordul cu FMI! Deci, ce nu a facut in noua luni acest guvern sa faca in trei luni!", a precizat Stolojan.

El a aratat ca situatia economica nu prezinta nicio speranta in acest an, ca USL "continua demagogia" si ca anul 2013 poate fi caracterizat drept "a da cu o mana si a lua cu trei", prin cresterea poverii fiscale si blocarea proiectelor mari energetice.

Stolojan a mai spus ca Romania a pierdut teren intr-o serie de rapoarte internationale si ca "de noua luni de cand guvernul USL e la guvernare nu a reusit nimic in afara de parodia cu Oltchim".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si