Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede ca liderul PSD Victor Ponta va candida la Presedintie, insa "guvernarea dezastruoasa a USL" ii va scadea din popularitate pana la alegerile prezidentiale, mentionand ca va candida si ea la aceasta functie "numai daca va candida Ponta", scrie Mediafax.

Elena Udrea a declarat ca singurul candidat de la USL care ar putea avea sanse la presedintie este liderul PSD Victor Ponta.

"Astazi, candidatul de la USL care ar putea avea sanse la presedintie este Victor Ponta, dar vorbim pentru astazi. La cum sunt sondajele sau cum arata sustinerea populara a USL, aceasta guvernare dezastruoasa il va afecta si pe primul-ministru, in mod cert, cu toate ca este extrem de prezent la televiziuni. Cu siguranta nu va mai avea aceleasi sanse pe care le are daca ar candida astazi", a spus Udrea, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PDL Brasov.

Intrebata daca va candida la Presedintie, Udrea a spus: "Numai daca va candida Victor Ponta".

Referitor la viitorul partid Miscarea Populara, Udrea a spus ca nu trebuie sa existe o atitudine ostila din partea PDL fata de Miscarea Populara, la fel cum nu trebuie sa fie o atitudine ostila fata de Alianta DA sau fata de cei care s-au desprins din PDL.

"Eu cred ca, dimpotriva, trebuie sa gasim resursele si motivele care sa ne aduca la aceeasi masa pe toti cei care gandim sa fim in opozitie cu USL si ne adresam unui electorat de centru-dreapta. Sa ne adunam toti la o masa si sa gandim un singur proiect si probabil acela va fi alegerile prezidentiale. La alegerile parlamentare fiecare se masoara sa vada care ii este potentialul, insa la alegerile prezidentiale toti cei de centru-dreapta trebuie sa faca eforturi sa sustina un singur candidat, pe cel mai credibil dintre liderii de centru-dreapta in asa fel incat sa mergem cu sanse la batalia cu candidatul PSD, altfel dreapta romaneasca va suferi o infrangere.Vom avea un presedinte de la PSD daca nu vom reusi sa mergem cu un singur candidat", a mai spus Udrea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Valcov, familia Cosma, Udrea si Bica scapa de condamnari
Setari Cookie-uri