Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, sambata, la Scoala de vara a TDL, ca "vraja" USL a esuat si ca, in pofida promisiunilor facute, dupa cuvantul magic "hocus-pontus", au fost inregistrate numai esecuri.
"Vraja USL a esuat. Ponta a promis un milion de locuri de munca, hocus-pontus, somajul a crescut la aproape 40.000 de persoane. Ponta a promis drumuri, hocus-pontus, drumurile sunt blocate si investitiile la fel. Ponta a promis zece miliarde de euro investitii straine, hocus-pontus, investitiile straine au crescut cu o cincime in acest an", a spus aceasta.

Paul a enumerat si alte esecuri ale guvernarii Ponta, in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, "curatenia la guvernare" si dezvoltarea, noteaza Mediafax.

"Ponta a promis bani europeni care sa sustina bugetul public, hocus-pontus, bani europeni ioc, ba mai mult, sunt chiar mai putini decat anul trecut.
Ponta a promis curatenie la guvernare, hocus-pontus, avem cel mai murdar guvern din istoria acestei tari. Paisprezece ministri nominalizati incompatibili sau acuzati de coruptie. Ponta a promis dezvoltare, hocus-pontus, economia stagneaza sufocata de incompetenta USL", a mai aratat Andreea Paul (foto).

Ea a mentionat, pe de alta parte, ca o singura persoana s-a lasat cucerita de "vraja victoriana", respectiv Crin Antonescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri