Inainte de mediul decisiv cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo din grupa, care i-ar putea trimite totusi acasa, echipa de fotbal a Ghanei - Black Stars - asteapta un avion cu 3 milioane dolari la bord promisi de catre guvernul din tara africana drept compensatie pentru participarea la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, scrie Bloomberg.

"Aceasta situație ar fi trebuit sa fie rezolvate inainte de startul competitiei", a spus jurnalistilor brazilieni antrenorul echipei ghaneze, James Kwesi Appiah. "Este greu sa le spui jucatorilor in fiecare zi ca banii vor sosi la un moment dat. Dar, jucatorii sunt dedicati echipei nationale si sunt concentrati la meciul impotriva Portugaliei.", a mai spus el.

Ulterior, presedintele Ghanei a contactat staff-ul echipei, iar aranajamentele de plata au fost incheiate pentru a multumi jucatorii, care au solicitat banii in numerar, deoarece multi dintre acestia nu au conturi bancare in tara de pe continentul african.

La Campionatul Mondial de Fotbal din 2010 desfasurat in Africa de Sud, nationala Ghanei a fost eliminata cu greu in sferturi de catre Uruguay. Printre componentii selctionatei Ghanei fac parte Sulley Muntari de la AC Milan si Kevin-Prince Boateng de la FC Schalke 04. In Brazilia, Ghana a pierdut primul meci din grupa impotriva Statelor Unite (2-1) si a remizat cu Germania (2-2).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri