Francezii de la Auchan au decis si ei sa retraga de la vanzare produsele Bradet, in urma informatiilor privind existenta bacteriei e-coli, care a cauzat moartea unui copil. Un alt lant de magazine care nu mai vinde lactatele Bradet este Profi.

„Dupa ce informatiile au aparut public, Auchan a decis sa retraga inca de ieri (1 martie – n.r.) toate produsele din sortimentatie de la furnizorul Bradet, fara ca aceasta masura sa fi fost solicitata de autoritati. Va reamintim insa ca din declaratiile transmise de catre domnul Daniel Lupu, Director DSV Arges, lotul cu probleme nu s-a regasit in hipermarketuri”, se arata intr-un comunicat al francezilor.

Tot in 1 martie, Profi a anuntat ca nu vor mai vinde produsele fabricii Lactate Bradet din Curtea de Arges.

"Ca urmare a anuntului privind existenta bacteriei e-coli intr-unul din produsele de la Lactate Bradet, pana la clarificarea situatiei si identificarea oficiala a cauzelor magazinele Profi au retras de la vanzare toate produselor provenite de la aceasta sursa, pentru a asigura astfel siguranta alimentara”, a anuntat retailerul german.

Profi a precizat ca toate produsele provenite de la acest furnizor erau ambalate si erau comercializate doar in judetul Arges.

Citeste si:
Cel mai mare retailer din Rusia a intrat in Europa
Wildberries, cel mai mare...

Sursa foto: mediafaxfoto.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Idei de antreprenoriat: 10 francize in care poti investi