Prezenta in Constanta de zece ani, Medicover isi extinde amprenta locala printr-o achizitie strategica. Iowemed ofera ingrijire medicala la standarde europene si se numara printre cei mai apreciati furnizori de servicii de sanatate din regiune, se arata intr-un comunicat de presa. De asemenea, Iowemed este unul dintre cele mai importante branduri medicale la nivel local, cu o echipa de peste 150 de medici si asistenti si o retea cu peste 30 de specialitati medicale atat pentru pacienti individuali, cat si pentru angajatii din companii.

Suntem onorati sa intampinam Iowemed in familia Medicover. (...) Putem afirma cu incredere ca Iowemed ne va ajuta sa aducem standardele Medicover mai aproape de mai multi pacienti din judetul Constanta, o regiune foarte importanta pentru noi. (...) Avem planuri de dezvoltare locala, atat in ceea ce priveste gama de servicii medicale, cat si echipa, si suntem incantati sa le implementam alaturi de o companie locala recunoscuta si apreciata, cum este Iowemed

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont