Un incendiu de proportii a izbucnit langa centrul comercial Doraly din judetul Ilfov.„Sunt patru pers cu atac de panica la ambulantele SMURD. Populatia din zona este sfatuita sa se îndeparteze de locul evenimentului, iar pentru protejarea de fum sa închida ferestrele locuintelor”, a transmis ISU Bucuresti-Ilfov.
„ISU a transmis, de altfel, si un mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert. De asemenea, a fost remis mesaj de avertizare pe panourile electronice stradale.
„Fumul este deplasat de curentii de aer catre Soseaua de Centura. În depozit se gasesc mase plastice, recipiente sub presiune, vopseluri. Se actioneaza preponderent de la înaltime cu autoscarile. sunt flacari mari, iar radiatia termica afecteaza spatiile de depozitare învecinate”, au mai transmis pompierii.

Incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 3000 mp. La fata locului au fost trimise 17 autospeciale de stingere, 3 autoscari, potrivit Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Incendiul este localizat la un depozit de langa Complexul Doraly din Afumati, judetul Ilfov. Spatiul comercial se intinde pe o suprafata de 3000 mp si exista riscul propagarii rapide.

Expo Market Doraly ocupa un teren de 22 de hectare, cu o suprafata construita de 57.000 de metri patrati. Pana in prezent, nu sunt informatii privind posibile persoane ranite.

„Sunt patru persoane cu atac de panica la ambulantele SMURD. Populaţia din zona este saătuita sa se indeparteze de locul evenimentului, iar pentru protejarea de fum sa inchida ferestrele locuintelor”, a transmis ISU.
ISU a transmis, de asemenea, si un mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert. De asemenea, a fost remis mesaj de avertizare pe panourile electronice stradale.

Fumul este deplasat de curentii de aer catre Soseaua de Centura. In depozit se gasesc mase plastice, recipiente sub presiune, vopseluri. Se actioneaza preponderent de la inaltime cu autoscarile. Sunt flacari uriase, iar radiatia termica afecteaza spatiile de depozitare invecinate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri