Treci pe strada si vezi muncitori cum isi fac treaba prost. Injuri in gand, strambi din nas, treci mai departe si iti continui viata. In cateva minute ai uitat ce s-a intamplat. Traversezi pe la trecerea de pietoni si vezi pe cineva ca arunca o hartie pe jos, cu o completa detasare. Nu-ti place, dar iti zic “eh, se mai intampla”.

Acest tip de atitudini sunt cele care ne-au dus, ca societate, la nivelul acesta, in care copiii si prietenii ne mor, in care amantele, rudele si amicii “de partid” sunt numiti in functii de conducere fara niciun fel de experienta.

Nu mai este suficient doar ca presa sa fie cainele de paza al democratie. Este nevoie de fiecare dintre noi. Fiecare institutie a statului TREBUIE sa raspunda in fata cetateanului, fie el si UNUL SINGUR.

Fiecare institutie a statului poate fi trasa, si TREBUIE sa fie trasa la raspundere de noi! Sunt obligati prin lege sa raspunde intrebarilor cetatenilor, pentru ca ei sunt pusi acolo sa ne slujeasca interesele. NU UITA aceste cuvinte – sa ne SLUJEASCA interesele.

Or, daca acei muncitori pun borduri alandala prin oras, de care te impiedici, NU este deloc suficient sa ii injuri in gand. Fa o poza. Trimite apoi mail primariei si intreaba DE CE au fost puse acolo. Trimite raspunsurile si fotografiile pe retele sociale. Rudelor.

NU este suficient sa asisti cum cineva arunca mizerie pe strada. Admonesteaza-l. Spune-i ca nu este nici frumos, nici legal ceea ce face.

Romani, nu-i mai iertati, nu-i mai acceptati asa cum sunt – corupti, hoti, indiferenti, arucand cu banii, banii NOSTRI. Nu-i slabiti din intrebari.

wall-street.ro este si va ramane una dintre publicatiile la care puteti apela oricand, pentru a intermedia relatia dintre cetatean si institutii ale statului. Scrieti-ne cu tot ce considerati ca este in neregula in localitatea/zona ta, pe contact@WALL-STREET.ro si vom pune presiune pe autoritati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri