Cinci dintre cele sase femei ranite in accidentul de sambata din judetul Ialomita, internate la Spitalul Floreasca si Spitalul Bagdasar Arseni, se afla in stare stabila, a declarat luni ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Cea de-a sasea pacienta de 19 ani, internata la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'', este detubata, dar in continuare in stare critica.

"In acest moment, cinci dintre cele sase paciente internate la spitalele din Bucuresti se afla in stare stabila. Ele sunt la Terapie Intensiva, sunt detubate, respira singure. Hai sa spunem ca s-a depasit o anumita faza critica. Starea pacientei de 19 ani este in continuare critica. Este si ea detubata, dar exista inca rezerve referitoare la situatia ei", a spus ministrul.

Zece persoane au murit, iar alte sapte au fost grav ranite sambata dimineata, intr-un accident rutier produs in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un TIR si un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul ca soferul TIR-ului a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu microbuzul de calatori.

Sursa foto: ISU Ialomita

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri