Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU Constanța) anunță activarea Planului Roșu de Intervenție în localitatea Năvodari, unde a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autocar.

„Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului, echipajele operative intervin cu 1 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SAJ”, se arată într-un anunț al ISU Constanța.

(Sursa foto: ISU Constanța)

Pasagerii din autocarul implicat în accidentul rutier de la Năvodari sunt evaluaţi medical, intervenţia fiind în dinamică, a informat purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Ana-Maria Stoica, potrivit Agerpres.

"În prezent se efectuează evaluarea medicală a persoanelor implicate. Din primele date sunt 10 persoane care necesită asistenţă medicală. Situaţia este în dinamică", a transmis reprezentanta ISU.

(Sursa foto: ISU Constanța)

Conform acesteia, în autocar erau în jur de 40 de pasageri. Un număr de 15 persoane sunt rănite, dintre care opt adulți au fost transportate la spital, în urma accidentului rutier petrecut la Năvodari.

Intervenția autorităților este în desfășurare.

Se pare că autocarul transporta persoane din Ucraina, iar acesta a lovit un limitator de înălțime, când şoferul a încercat să treacă pe sub un pod, așa cum s-a întâmplat în București, în Pasajul Unirii în iarnă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri