Guvernul a aprobat alocarea sumei de 100 de milioane de lei pentru municipiul Bucuresti in vederea asigurarii continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat populatiei, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

"La propunerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Guvernul a aprobat un proiect de hotarare de guvern privind alocarea unei sume din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe anul 2019 pentru unele unitati administrativ-teritoriale in vederea asigurarii continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat populatiei. (...) Este vorba despre 100 de milioane de lei pentru municipiul Bucuresti, de asemenea despre suma de 16,5 milioane de lei pentru Buzau si pentru Giurgiu", a declarat Nelu Barbu, potrivit Agerpres.

El a explicat ca, tot la propunerea MDRAP, Executivul a aprobat alocarea sumei de 1,5 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru comuna Toporu din judetul Giurgiu, bani necesari pentru continuarea unui proiect de investitii, o lucrare privind canalizarea din comuna respectiva.

De asemenea, a adaugat Nelu Barbu, din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului "a fost acordata suma de 400.000 de lei pentru comuna Movila Miresei din judetul Braila".

"Acolo, acesti bani sunt necesari pentru reparatii capitale la Centrul social pentru persoanele cu handicap. In urma cu ceva timp, acolo a avut loc o explozie, a afectat destul de puternic respectivul centru si sunt necesare lucrari importante", a mai declarat purtatorul de cuvant al Executivului.

Citeste si:
ANUNT pentru bucuresteni: cand vine caldura in calorifere
ANUNT pentru bucuresteni:...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Caldura ne arde la buzunar? Gigacaloria, mai scumpa cu 10,2%
Setari Cookie-uri