Un pacient internat la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Craiova a surprins cateva imagini din curtea unitatii medicale, in care se observa cum mai multi cetateni au fost lasati sa se „instaleze” in curtea spitalului si sa o transforme, aproape, in propria gradina, scrie mediazece.ro.

Nemultumit de ce vede, bolnavul care a si facut imaginile publice spune ca nu este normal ca astfel de situatii sa apara in curtea celei mai mari unitati medicale din Oltenia, care are si un serviciu de paza.

Nu este prima data cand pacientii, apartinatorii si, uneori, chiar cadrele medicale se plang de faptul ca anumite persoane sunt lasate sa patrunda in incinta spitalului, desi nu ar trebui.

De cele mai multe ori aceste situatii duc la perturbarea activitatii medicale. Nu de putine ori, pacientii au sesizat presa asupra unor situatii in care pe sectii ajung vanzatori ambulanti cu tot de felul de marfuri sau ca orele de vizita nu sunt respectate si de cei care stiu cu sa se „descurce” sa ajunga in sectia in care doresc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri