Bratul unei macarale s-a prabusit, sambata dimineata, peste un autoturism in care se aflau 4 persoane, in strada Matei Millo, in zona Universitate, la fata locului fiind trimise echipaje de politie si pompieri.

"In Strada Matei Millo, bratul unei macarale s-a prabusit peste un autoturism. La fata locului actioneaza echipe de pompieri si s-a trimis in sprijin Detasamentul Special de Salvatori. Dupa evaluarea situatiei, rezulta ca sunt in total 4 victime constiente, din care una incarcerata", precizeaza ISU Bucuresti, potrivit Agepres.

"In acest moment, din informatiile pe care le avem, rezulta ca in autoturism erau 4 persoane, patru barbati. Trei dintre aceste persoane au iesit dupa momentul impactului, cea de-a patra persoana a ramas blocata in autoturism incarcerata, este in stare de inconstienta in acest moment. I s-a acordat primul ajutor, este intubat de catre un medic si se incearca extragerea lui din autoturism fara sa i se agraveze functiile vitale. La fata locului actioneaza un detasament special de salvatori, dar si alte surse medicale", a declarat, pen

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri