Administrația Națională de Meteorologie precizează că urmează ploi în toată țara, cod galben de precipitații fiind emis pentru nordul Olteniei, Munteniei și sudul Banatului.

Autoritatea a emis și un cod portocaliu de viscol și ninsori în Carpații Meridionali, menționând că la altitudini de peste 1.700 de metri va ninge abundent, iar vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80-110 km/h, viscolind puternic și troienind zăpada și determinând scăderea vizibilității sub 50 de m.

Codul galben de precipitații este valabil de pe data de 4 ianuarie, ora 14:00, până pe 5 ianuarie, ora 18:00. Fenomene vizate: ploi abundente; intensificări ale vântului, ninsori însemnate cantitativ și viscolite la altitudini de peste 1700 m.

În intervalul menționat, va ploua în toată țara, iar în vestul și nordul Olteniei, nordul Munteniei și sudul Banatului se vor acumula cantități de apă care vor depăși local 25...35 l/mp și izolat 40...60 l/mp.

La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini de peste 1700 m, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură vor predomina ninsorile, se va depune strat de zăpadă consistent, iar vântul va avea instensificări cu rafale, în general, de 60...80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Sursa foto: A3pfamily / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri