Platforma pentru programarea vaccinării nu mai este funcțională

Update 17:00 Probeleme tehnice persistă. După o perioadă în care platforma a funcționat, aceasta este din nou indisponibilă, potrivit Digi24.

Update 16:37- Platforma pentru programarea la vaccinare este din nou funcțională. Programările pot fi făcute, deocamdată doar de persoanele juridice, scrie Digi24.

Știrea inițială

Platforma pe care românii se pot înscrie pentru vaccinarea anti-COVID-19 este indisponibilă momentan. Site-ul oficial s-a blocat la scurt timp după ora 15:00, ora de când au început să se facă programările pentru vaccin.

„Referitor la funcționarea platformei naționale pentru programare la vaccinare împotriva COVID-19, Biroul de presă al STS face următoarele precizări: Având în vedere că trecerea de la prima etapa s-a realizat începând cu orele 15:00, în acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa 2. Facem precizarea că platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare. Specialiștii STS desfășoară activitățile tehnice necesare pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a platformei de programare la vaccinare.”, se arată într-un comunicat de presă, preluat de Digi24.

Citeste si:
Ministrul Mediului cere demisia șefului AFM pentru amânarea...
Ministrul Mediului solicită...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri