Deși poate părea desprins din filme, un bărbat decedat de doi ani din Râșnov a fost amendat de polițiști pentru că a circulat după ora 23:00 și a încălcat astfel restricțiile impuse ca urmare a limitării răspândirii COVID-19.

Autoritățile au transmis ulterior că a fost vorba despre o eroare, defunctul fiind confundat cu fratele său. Incidentul s-a petrecut în luna ianuarie, însă procesul verbal întocmit în cazul încălcării regulilor impuse în contextul pandemiei a ajuns la familia decedatului zilele trecute. Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat respectivul document în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020”, arată Digi 24.

În final, primăria din Râșnov a recunoscut că este vorba despre o greșeală întrucât bărbatul care a încălcat regulile este frate cu celui care a decedat.

„În primul rând nu este vorba despre o amendă ci despre un avertisment. Datele de identificare (CNP, adresa) ale persoanei avertizate sunt cele corecte. În momentul în care agentul Poliției Locale a completat numele și prenumele persoanei în cauză s-a produs o eroare materială. Mai exact la prenume a fost trecut fratele celui oprit de agenți, care a decedat în 2019. Agentul îi cunoștea pe cei doi, care erau frați și de aceea s-a produs greșeala respectivă”, au scris pe Facebook, reprezentanții Primăriei Râșnov.

Autoritățile vor acum să fie efectuată o anchetă. Agentul Poliției Locale Râșnov va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină și ar putea ajunge să fie sancționat.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri