Naţionala Italiei este noua campioană europeană, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, duminică seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în finala EURO 2020, în care scorul a fost egal, 1-1 (0-1, 1-1), la finalul celor 120 de minute.

Noua campioană a Europei la fotbal este echipa națională a Italiei, care a trecut în finală de reprezentativa Angliei, după prelungiri și lovituri de departajare, cu scorul general de 4-3, după 1-1 la finalul primelor 90 de minute. Pentru Italia este cel de al doilea trofeu european câștigat.

Finala EURO 2020 a debutat fulminant cu cel mai rapid gol marcat vreodată în istoria Campionatului European. Englezul Luke Shaw a deschis scorul în minutul 1 și 57 de secunde, după o centrare în adâncime a lui Kieran Trippier, unul din jucătorii a cărui selecție a fost contestată de iubitorii de fotbal englezi și care a fost unul din cei mai buni din teren, până la schimbarea sa, din minutul 70, cu Buyako Saka.

Italienii au trecut prin momente tensionate în minutul 23, când Jorginho a fost faultat dur și a necesitat intervenția echipei medicale. În cele din urmă acesta a reușit să reia jocul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri