O femeie a fost transportată la spital, în data de 17 octombrie, după ce a căzut în faţa metroului, în timp ce acesta intra în staţie. Incidentul a avut loc la stația de metrou Piața Unirii, conform unui comunicat al DGPMB.

"Marţi, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a fost sesizată telefonic de către Dispeceratul Metrorex şi ulterior prin apel 112 cu privire la faptul că într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană ar fi căzut pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în staţie", informează Biroul de presă al DGPMB.

Poliţiştii, precum şi echipajele de prim-ajutor, sosite la faţa locului, au intervenit şi au extras persoana de pe şina metroului, constatându-se faptul că era conştientă, aceasta fiind transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

"Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul Poliţiei Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul", arată sursa citată.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri