Daca esti programator, designer, marketer sau antreprenor, vino intre 20 si 22 septembrie la Timisoara Startup Weekend, unde ai ocazia sa lansezi o afacere in 54 de ore.

Startup Weekend este un eveniment de creare de afaceri in domeniul serviciilor si produselor IT web, la acesta urmand sa participe 120 de programatori, designeri si marketeri si oameni de business.

De asemenea, la evenimentul de la Timisoara vor lua parte si 15 mentori locali si internationali, persoane cu experienta in domeniul IT care sa-i ajute pe participanti si 5 jurati/investitori care vor avea ocazia sa si investeasca in echipe daca le place o idee.

Cel mai important vorbitor al Startup Weekend Timisoara este Bill Liao (Londra) partener la SOSventures, investitor in Twitter, cofondator CoderDojo si al retelei sociale de business XING.

Printre mentorii evenimentului se numara: Peter Kovacs (fondator IseeQ, Budapesta), Stefan Szakal (fondator X3 / Timisoara), Patrick Bosteels (antreprenor si consultant / Istanbul), Philipp Kandall (fondator Skobbler / Berlin & Cluj), Bogdan Iordache (fondator How To Web / Bucuresti), Simon Obstbaum (fondator Yopeso / Cluj), Evgenios Skitsanos (fondator Skitsanos / Bucuresti), Raul Ciotescu (fondator netzinkubator / Munchen).

Vineri seara (pe 20 septembrie), participantii propun idei si formeaza echipe in jurul ideilor celor mai votate de public. Apoi, in 54 de ore se creeaza modele de business, se programeaza, se creeaza designul, se testeaza si se valideaza conceptele.

”Apogeul evenimentului il reprezinta prezentarile pitch-urilor in fata unui panel de investitori si jurati, moment in care echipele au inca o ocazie de a primi feedback valoros”, afirma organizatorii evenimentului.

Conceptul evenimentului a fost dezvoltat in Statele Unite si preluat in peste 100 de tari.

Biletele cu discount de tip early bird sunt disponibile pana luni, 26 august. Acestea costa 50 de euro. Inscrierile se pot realiza pe site-ul evenimentului: http://timisoara.startupweekend.org.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Sanopass: Consiliere medicala nelimitata in abonamentele angajatilor