"Daca in anii anteriori cererea de pe piata rezidentiala era in special axata pe garsoniere si apartamente cu 2 ani, acum cererea este majoritate in privinta apartamentelor de 2, 3 camere. Aceasta se datoreaza unei tendinte sau evolutii naturale datorata cresterii numarului membrilor familiei, avand in vedere ca majoritatea clientilor nostri sunt tineri si doresc sa isi intemeieze o familie", a declarat managerul Metalurgiei Park Residence. Ivan Bogdan (foto) ocupa, de asemenea, functia de sef al Departament Juridic din cadrul companiei SudRezidential Real Estate si de secretar general al Asociatiei Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania - Urbanis (ADIRU.ro), asociatie care reprezinta si sustine interesele dezvoltatorilor imobiliari din Romania.

El arata ca primele trei luni din 2017 au fost pe un trend ascendent din punctul de vedere al vanzarilor pentru SudRezidential. "Media a fost de 350 de vanzari (rezervari) lunare din care 200-250 de vanzari (rezervari ) sunt in cadrul Metalurgiei Park Residence (foto jos)", spune Ivan Bogdan.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont