Pasajul Europa Unită va fi deschis traficului rutier pe 5 decembrie după ce pentru câteva ore va fi pietonal.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 au anunțat că pasajul va fi pietonal după terminarea conferinţei de presă prilejuită de darea sa în folosinţă, la care va participa şi ministrul Fondurilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

Construit la intersecţia dintre bulevardele Alexandru Obregia şi Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, pasajul are o lungime de 653 de metri, două benzi de circulaţie pe fiecare sens, precum şi "un inedit sistem de iluminat", care transformă construcţia "într-un reper arhitectural"

Sistemul de iluminat de tip vortex a fost pornit pe 1 decembrie, dată la care primarul Daniel Băluță anunțase inițial că pasajul Europa Unită ar putea fi funcțional.

Europa Unită este un pasaj rutier suprateran cu o lungime de peste 650 de metri și două benzi de circulație pe sens. Pasajul se suprapune străzii Turnu Măgurele la intersecția cu bulevardele Metalurgiei și Alexandru Obregia și are două două rampe de acces, una dinspre strada Caporal Luică și cealaltă dinspre strada Sergent Ion Iriceanu. Construcția sa a demarat în februarie 2022, iar termenul de finalizare a lucrărilor era toamna 2023.

Sursa foto: Facebook / Daniel Băluță

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri