Firma Pro Hotels, detinuta de fratii Negoita, isi va reduce capitalul social cu 35 milioane de lei (8,5 milioane de euro) pana la valoarea de 42 de milioane de lei, potrivit unui anunt al societatii.

Capitalul social va fi modificat prin scaderea numarului de parti sociale de la 7,7 milioane la 4,2 milioane.

Dupa reducere, capitalul va fi divizat in 4,2 milioane de actiuni cu valoarea de 10 lei fiecare, si va fi detinut de Domus Stil Construct (51,91%), Confort City Rezidential (12,99%), Domus Stil Rezidential Real Estate Solutions (10,07%) si Confort Leasing (25,01%).

"Nu se shimba structura actionariatului in urma reducerii capitalului. Decizia este una specific contabila, pe fondul reducerii activitatii firmei", a declarat agentiei Mediafax Ionut Negoita, care a adaugat ca Pro Hotels detine hotelul Confort de la Otopeni, care are 150 de camere si este clasificat la trei stele.

Si Firma Pro Confort, specializata in comercializarea de mocheta, covoare si pardoseli, si controlata tot de fratii Negoita, a anuntat recent ca isi va reduce capitalul social cu 22 de milioane lei (5,3 milioane euro), de la 44,5 milioane lei la 22,5 milioane lei.

Fratii Negoita detin doua hoteluri la Otopeni, unul in centrul Bucurestiului si Rin Grand Hotel, din zona Vitan.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si