Hotelul Tulip Inn Sunny Hill Cluj, clasificat la patru stele, a fost scos la vanzare cu 6,5 milioane de euro, plus TVA, a declarat agentiei Mediafax proprietarul unitatii de cazare, Eugen Tusa, care a afirmat ca vrea sa se concentreze pe cealalta afacere a sa, respectiv transportul de marfa.

Hotelul, afiliat la lantul Golden Tulip in anul 2007, are 50 de camere dotate cu aer conditionat, acces gratuit la internet, dar beneficiaza si de sauna, jacuzzi, si sali de masaj si fitness.

Unitatea a fost deschisa in decembrie 2006, in urma unei investitii de circa 5 milioane de euro.

"Vreau sa vand hotelul pentru ca mai avem o alta afacere si vrem sa ne concentram asupra ei. Este vorba de o firma de transport rutier de marfa", a spus Tusa.

El a adaugat ca hotelul a avut in luna martie un grad de ocupare de 60%, in aprilie - 50%, iar in primele doua saptamani din mai circa 80% din numarul total de camere au fost ocupate.

Hotelul mai dispune si de un teren cu o suprafata de 5.000 de metri patrati, dar si de o parcare de 3.600 de metri patrati.

Compania olandeza Golden Tulip este o firma privata de franciza care include circa peste 250 de hoteluri in 37 de tari, majoritatea situate in centre urbane din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
In 6 orase mari, inclusiv Cluj, nu sunt proiecte de retail pana-n 2021