DoubleTree by Hilton a deschis un hotel de 88 camere in zona Piata Unirii, in apropierea Centrului Vechi, sub denumirea de DoubleTree by Hilton Bucuresti – Piata Unirii, acesta fiind prima unitate de top a lantului hotelier din Romania.
„Este un pas important pentru DoubleTree by Hilton in Europa, sunt mandru de faptul ca lantul nostru hotelier intra pe piata romaneasca. In urmatoarele cateva luni asteptam cu nerabdare inaugurarea altor noi hoteluri DoubleTree by Hilton in Romania, in Ploiesti si Oradea,” a declarat Rob Palleschi, Global Head, DoubleTree by Hilton.

Oaspetii hotelului vor putea beneficia de acces la Internet, televizoare LCD si canale internationale de televiune, seif pentru laptop, calculator desktop, precum si servicii de pregatire a ceaiului si cafelei in camera. Alte facilitati includ room-service non-stop, servicii de spalatorie, concierge si ale biroului de consiliere turistica.

Unitatea dispune de restaurant, bar si cafenea.

DoubleTree by Hilton Bucuresti – Piata Unirii include un centru de afaceri disponibil non-stop si 200 metri patrati de spatiu multifunctional pentru intalniri si conferinte, inclusiv o sala de evenimente pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii sau petreceri, avand o capacitate de pana la 100 de invitati. De asemenea, oaspetii hotelului pot beneficia de servicii de recreere, inclusiv de un centru de fitness, de sauna si un centru spa.

Hotelul functioneaza printr-un contract de franciza semnat intre compania VIS 7 Import Export SRL si o filiala a Hilton Worldwide.

DoubleTree by Hilton este unul dintre brandurile Hilton Worldwide, avand o retea de peste 250 de hoteluri si statiuni pe cele cinci continente. Brandul a cunoscut o dezvoltare remarcabila de la introducerea pe pietele din Europa in primavara anului 2008. In prezent, DoubleTree by Hilton are 22 de hoteluri in opt tari din Europa.

DoubleTree by Hilton Bucuresti – Piata Unirii este al treilea hotel din portofoliul Hilton Worldwide ce functioneaza in Romania, alaturi de Hilton Athenee Palace care a fost deschis in 1997 si Hilton Sibiu, inaugurat in 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri