Patronatul din turismul balnear prelungeste cu doua luni, pana la 30 iunie, mai multe oferte speciale, printre care si "O saptamana de refacere", prin care un loc de cazare intr-o camera dubla cu mic dejun pentru o perioada de sase nopti costa intre 330 si 360 de lei.

Initial, programele se desfasurau in perioada 25 ianuarie-30 aprilie. Programul "Decada balneara" presupune zece zile de sejur, pensiune completa, minim sapte zile de tratament si doua proceduri pe zi si costa 710 lei de persoana pentru structurile de doua stele si 830 de lei pentru cele de trei stele.

Un alt program, "Hai la bai!", pentru o perioada de sase zile cu pensiune completa), doua proceduri pe zi si cinci zile tratament este disponibil la tarife de 625 lei, respectiv 750 lei. "Wellness balnear" include trei nopti de cazare, doua zile de demi-pensiune, o masa festiva, acces la piscine, sauna si sala de sport, doua proceduri tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere faciala/cosmetica) si costa 625 de lei pentru hotelurile de trei stele si 650 de lei pentru cele de patru stele, scrie Mediafax.

La programe participa unitati de cazare din Amara, Baile Felix, Baile Herculane, Baile Tusnad, Baile Olanesti, Buzias, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Geoagiu Bai, Lacu Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sangeorz-Bai, Sinaia, Slanic Moldova, Stana de Vale, Turda, Tusnad si Vatra Dornei.

Citeste si:
Investitie de 7,6 MIL. lei pentru modernizarea statiunii Ocna Sibiului
Investitie de 7,6 milioane de...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum si-au propus doi antreprenori sa salveze statiunea Baile Herculane