Turistii romani aflati in Istanbul vor sa se intoarca cat mai repede in tara, dupa explozia puternica de marti dimineata, soldata cu zeci de morti si raniti, arata agentia de turism online Paravion, care a primit zeci de solicitari.

Potrivit informatiilor Paravion, imediat dupa explozia de azi dimineata, petrecuta in apropierea Moscheii Albastre, obiectiv turistic recunoscut al Istanbulului, soldata cu cel putin 10 morti si 15 raniti, turistii romani au inceput sa reactioneze.

"Istanbulul este una dintre cele mai accesate destinatii de catre turistii romani, vorbim de ordinul miilor care il viziteaza anual. In momentul de fata analizam baza de date cu toti romanii care sunt deja acolo sau urmeaza sa plece catre Instabul in urmatoarele saptamani, pentru a fi 100% pregatiti operational. Am inceput, deja, sa primim telefoane pentru a se intoarce repede in tara si depunem toate eforturile pentru a gasi varianta optima si cea mai convenabila. Pana la acest moment, companiile aeriene nu au anuntat nimic in acest sens”, declara Remus Visan, managing director Paravion.

Potrivit presei internationale, in dimineata zilei de 12 ianuarie a avut loc o explozie puternica in zona turistica a Istanbulului, cel mai probabil in urma unui atentat sinucigas. Pana la acest moment, explozia s-a soldat cu cel putin 10 morti si 15 raniti.

Sursa foto: photo story/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri