1. Romania

1. Romania

Romania este prima tara recomandata astfel de turistul norvegian. El a fost surprins de Transilvania, cunoscuta cel mai bine pentru castelele sale, munti si, bineinteles, Dracula, despre care spune "va va ului". De asemenea, turistul a fost impresionat de petrecerile din Bucuresti si de calitatea berii. "Romanii chiar stiu cum sa faca o bere buna", a spus Gunnar Garfors.

Vezi oferte de turism in principalele destinatii din Romania.

2. Madagascar

2. Madagascar

Madagascar este recomandat de turistul norvegian atat pentru mancare, dar mai ales pentru peisaje. "Coasta, lemurii si copacii boabab te vor lasa fara cuvinte", a spus Gunnar Garfors.

Cauta oferte de zbor + cazare in Antananarivo in Madagascar.

3. Islanda

3. Islanda

Turistul recomanda Islanda pentru ca este, in opinia lui, un tinut ireal. "Aduceti-va echipamentul de inot si stati intr-un izvor cu apa de 40 de grade, in timp ce parul va va ingheta si va fi acoperit de zapada. Pare ireal", argumenteaza Garfors.

Poti urmari din timp oferte turistice de zbor si cazare in Reykjavjk, Islanda.

Sursa foto: Alla Laurent/Shutterstock.com

4. Vietnam

4. Vietnam

"Definitia prieteniei poate fi gasita aici. Doar amintiti-va sa nu lasati agitatia si traficul sa va streseze", este argumentul turistului norvegian pentru vizitarea Vietnamului. Asa ca el le recomanda turistilor care vor sa vada Vietnamul sa viziteze Delta Mekong si pietele sale plutitoare.

Vezi oferte la pachete de avion si cazare pentru Vietnam la preturi bune.

Sursa foto: PhotoRoman/Shutterstock.com

5. Kargazstan

5. Kargazstan

Desi rar recomandat in topurile cu tarile pe care oricine ar trebui sa le vada in viata, Kargazstanul l-a impresionat pe omul care a calatorit in toata lumea. Kargazstan se afla in Asia Centrala, intre Kazahstan, Uzbekistan si China, nu are iesire la mare, dar te va uimi cu peisajele sale montane.

6. Kiribati

6. Kiribati

Kiribati este o tara insulara mica din Oceanul Pacific despre care Garfors spune ca este "paradisul, asa cum obisnuia sa fie". Desi recunoaste ca nu este mult lux aici, el a fost impresionat de mancarea cu fructe de mare, ospitalitatea localnicilor si peisajul salbatic.

Sursa foto: Cherryson/Shutterstock.com

7. Noua Zeelanda

7. Noua Zeelanda

Noua Zeelanda este recomandata de Gunar Garfors pentru plaje cu nisip alb, galben sau chiar negru, dar si pentru faptul ca aici puteti practica sporturi de apa si activitati de care nici macar nu ati auzit pana acum.

Vaneaza din timp oferte de avion si cazare pentru Noua Zeelanda.

8. Nicaragua

8. Nicaragua

"Este o tara foarte diversa intre Costa Rica si Honduras. Aici veti gasi oportunitati de scufundari incredibile si o natura uimitoare", sunt motivele pentru care turistul norvegian recomanda Nicaragua ca o destinatie care trebuie vazuta de-a lungul vietii.

Gaseste din timp oferte bune de avion + cazare in Montelimar, Nicaragua.

9. Sierra Leone

9. Sierra Leone

Sierra Leone, o tara din vestul continentului african, este un paradis care nu se gaseste aproape pe nicio lista cu tari care merita vizitate macar o data in viata, spune Gunnar Garfors. El spune ca cine ajunge aici va fi fortat sa iasa din zona din confort, insa tara merita vazuta pentru plaje uimitoare, sate idilice si oameni prietenosi.

Vezi oferte de cazare in Sierra Leone la preturi bune.

Sursa foto: canadastock/Shutterstock.com

10. Dominica

10. Dominica

"Dominica este una dintret cele mai puțin cunoscute insule din Caraibe, asa ca merita sa fie vazuta de cat mai multe persoane", spune turistul norvegian, potrivit caruia turistii vor gasi aici plaje ascunse si paduri tropicale.

Vezi oferta la bilete de avion catre Dominica Melville Hall.

Sursa foto: loneroc/Shutterstock.com

Sursa foto: loneroc/Shutterstock.com