Zborurile Wizz Air de la Debrecen la Paris Beauvais si retur vor fi reprogramate duminica dimineata, dupa ce aeronava care trebuia sa zboare sambata pe ruta Debrecen - Paris Beauvais a fost evacuata in timpul operatiunii de degivrare, intrucat s-a raportat un posibil inceput de incendiu in spatele aparatului de zbor.

"Aeronava programata sa efectueze zborul Wizz Air W6 7867 de la Debrecen la Paris Beauvais din 4 ianuarie 2020 a trebuit sa fie evacuata in timpul operatiunii de degivrare obligatorie anterioara zborului de pe aeroportul din Debrecen. Serviciul de handling de la sol si pompierii locali au raportat un posibil inceput de incendiu in spatele aeronavei. Echipajul a initiat procedurile standard si a evacuat in siguranta aeronava prin intermediul toboganelor frontale. Toti pasagerii au parasit aeronava in siguranta", potrivit Wizz Air, scrie Agerpres.

Aeronava a fost inspectata de serviciul de pompieri al aeroportului si de echipele tehnice, care au confirmat ca nu a existat un incendiu, dar luminile din partea din spate, din dreptul logoului, si vaporii lichidului de degivrare ar fi putut crea senzatia de fum. Pasagerilor zborului li se asigura cazare si mese, intrucat zborul respectiv si cel de intoarcere, Beauvais - Debrecen, vor fi reprogramate duminica dimineata (5 ianuarie).

''Echipajul a indeplinit toate operatiunile cu profesionalism si conform procedurilor, evacuand aeronava. Wizz Air isi cere scuze pentru orice incoveniente cauzate, insa siguranta pasagerilor, a echipajului si a aeronavelor ramane prioritatea noastra principala", arata Wizz Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri