Cele mai căutate destinații la ediția de primăvară a Târgului de Turism online sunt Republica Dominicană, Maldive și Egipt, interesul românilor pentru destinații exotice fiind în continuă creștere, potrivit solicitărilor primite de agențiile de turism.

Târgul de Turism online se desfășoară în perioada 15 - 21 februarie, iar turiștii își pot achiziționa vacanțele dorite cu reduceri de până la 65%.

”Am prelungit zborurile directe către Republica Dominicană până în luna mai pentru a acoperi cererea tot mai mare. Peste 300 de turiști zboară săptămânal din România către această destinație, încurajați atât de prețurile foarte bune, cât și de faptul că nu este necesar testul PCR nici la plecare, nici la sosire și nu se impune carantina. Cazurile de COVID 19 sunt mult mai puține raportat la cele din România, de aici și absența restricțiilor, astfel că toată lumea se poate bucura în siguranță de vacanță, fără nicio grijă,” a spus Alexandru Mărginean, Director general Karpaten Turism. “De asemenea, Egiptul este printre cele mai bine vândute destinații în această perioadă. Avem programate până la 10 zboruri săptămânale către stațiunile de la Marea Roșie, atât din București, cât și din Iași, Cluj și Timișoara în perioada februarie - mai 2021.”

Românii nu se tem de restricțiile din țările de pe lista galbenă: zboruri săptămânale către Maldive până în luna mai

Chiar dacă insulele Maldive se află în acest moment pe lista țărilor din zona galbenă, charterele sunt rezervate în totalitate pâna la finalul lunii martie, iar orice loc eliberat se ocupă aproape imediat.

”Am avut foarte puține anulări, sub 2-3%, după ce insulele Maldive au intrat pe lista galbenă. Turiștii au așteptat un an pentru a se bucura de o vacanță la plajă și foarte puțini sunt dispuși să renunțe, cu atât mai mult cu cât lista galbenă se actualizează frecvent și e posibil ca situația actuală să se schimbe oricând. Primim în continuare foarte multe solicitări pentru această destinație, grație zborurilor directe și a pachetelor de cazare variate, mult mai accesibile decât în trecut,” a precizat Alexandru Mărginean.

Kenya, destinația-surpriză a primăverii

Una dintre destinațiile inedite ale primăverii este și Kenya. Zborul charter durează 7 ore și este operat cu o aeronavă de tip Airbus A330-200, care permite zboruri fără escală pe distanțe lungi.

”Este o destinație potrivită pentru orice vârstă, indiferent că îți dorești să stai la plajă sau să pornești în safari. Cel mai solicitat pachet turistic este cel care combină 2 nopți de safari cu 5 nopți la plajă, pornind de la 1500 de euro/ persoană. Pentru cei care-și doresc doar relaxare, pachetul de 7 nopți la plajă, all inclusive, zbor charter și transferuri incluse începe de la 999 euro/ persoană. Incidența de cazuri COVID 19 este foarte scăzută, astfel încât posibilitatea includerii pe lista galbenă este minimă. Totuși, în cazul impunerii restricțiilor de operare a charterelor, indiferent de destinație, garantăm rambursarea integrală a avansului primit de la clienți în termen de maximum 14 zile,” a spus Alexandru Mărginean, Director general Karpaten Turism.

Vacanțe de vară în destinații europene sigure, cu reduceri de până la 65%

Turiștii care își rezervă vacanța de vară pe durata Târgului de Turism se bucură de mai multe facilități din partea agențiilor: reduceri semnificative și posibilitatea rambursării avansului în cazul în care intervin restricții de călătorie.

Pentru vara 2021, am lansat chartere săptămânale din București și Cluj către Dubrovnik. Am contractat numeroase hoteluri, atât în Croația, cât și în Muntenegru, turiștii având posibilitatea să aleagă în care dintre cele două țări doresc să-și petreacă vacanța. Pentru ambele destinații, prețurile pleacă de la 319 euro de persoană.

Alexandru Mărginean, Director general Karpaten Turism

Pentru a se proteja de situațiile neprevăzute care pot apărea în această perioadă, turiștii au, de asemenea, opțiunea de a încheia o asigurare medicală și storno cu acoperire de evenimente cauzate de pandemia de Covid 19, prin care sunt despăgubiți integral în cazul în care sunt depistați pozitiv înainte de plecarea în vacanță.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri