Noi curse charter săptămânale vor fi operate, din luna aprilie, de pe Aeroportul Internațional Sibiu cu destinația Sharm El-Sheikh, din Egipt.

Zborurile vor fi operate de către turoperatorul Cocktail Holidays cu compania aeriană EgyptAir și vor pleca în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 03.04 – 08.05.2021.

Tarifele pornesc de la 544 euro/pers pentru un sejur de 7 nopți, iar pachetele Cocktail Holidays sunt complete, cu toate taxele incluse, plus asigurare medicală și storno.

Gradul de ocupare al hotelurilor nu depășește 50% din capacitate pentru a respecta măsurile de distanțare. Fiind o destinație care cere teste Covid19 negativ, am pus la punct și parteneriate cu clinici medicale, astfel încât turiștii noștri să beneficieze de un tarif special – 220 lei / pers – iar rezultatele sunt gata în 3 ore,

Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays.

Lansarea campaniei de vaccinare la nivel global și măsurile stricte de siguranță sanitară luate de către operatorii turistici, atât interni, cât și externi, a dus la o tendință de creștere a disponibilității de a călători a românilor. În acest context, mai ales datorită interesului crescut față de destinațiile turistice din Egipt, turiștii români din zona Sibiului au acum la dispoziție zboruri directe către celebra stațiune Sharm El-Sheikh.

Aeronavele operate pentru charterele cu destinația Sharm El-Sheikh fac parte din flota Airbus 220 Neo a companiei EgyptAir și au o capacitate de 146 de locuri. În timpul celor trei ore de zbor, turiștii vor benefica de servicii de catering, Wi-Fi și monitoare TV cu inflight entertainment.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri