Tulum, Mexic

Tulum, Mexic

Orașul mexican Tulum a fost unul dintre ultimele construite de mayași, iar siturile sale arheologice sunt foarte bine conservate, așa că atunci când faceți o pauză de la plajă puteți vizita El Castillo, Templul Frescelor și Templul Zeului Descendent. În plus, puteți explora un râu subteran sub un baldachin de stalactite în cavernele sacre din LabnaHa Eco Park sau să vă scufundați în Cenote Dos Ojos pentru a face snorkeling în peșterile din mijlocul pădurii.

„Nu trebuie să te miri dacă, în camera hotelului de lux din Tulum, vezi un copac, pentru că filozofia oamenilor de acolo este să nu distrugă nimic, să construiască totul în acord cu natura, cu respect față de ea”, spune Andreea Voicu, Sales Manager Nordis Travel, care a adaugă că Tulum este renumit, de asemenea, prin numărul mare de plaje unde se poate face nudism.

Un pachet turistic de lux pentru Tulum pleacă de la 3.000 de euro și poate ajunge la 50.000 de euro, în funcție de serviciile incluse și de modalitatea de transport aleasă.

Sursă foto: Shutterstock

Peninsula Peloponez, Grecia

Peninsula Peloponez, Grecia

Peloponezul este o peninsulă aflată în partea de sud a Greciei, unde veți găsi mixul ideal între plaje superbe, orașe antice, cetăți venețiene, biserici bizantine, situri arheologice și orașe cosmopolite. De aceea, o altă opțiune care se bucură de mult succes în rândul turiștilor români cu bani este pachetul de lux conceput de Nordis Travel, care conține private jet și 8 nopți de cazare în resortul de 5 stele Amanzoe din Peninsula Peloponez.

Turiștii pot călători cu un avion privat Cessna M2, alegând singuri ora decolării. După un zbor de o oră și jumătate, vor ateriza la Atena, unde vor fi întâmpinați de către personalul de handling, apoi se vor îmbarca pentru un zbor cu elicopterul model Augusta 109. O jumătate de oră mai târziu, vor ateriza pe heliportul resortului Amanzoe și transferați cu buggy car către zona de recepție pentru întocmirea formalităților de check in. Prețul unei astfel de vacanțe este de aproximativ 16.000 de euro.

Sursă foto: Shutterstock

Saint Barth`s, Caraibe

Saint Barth`s, Caraibe

Saint Barth's este o insulă în Marea Caraibelor în Insulele Antile care aparțin de Franța. Insula are o lungime totală a coastelor de 32 km, existând 20 de plaje, principalele atracții ale insulei. Punctul culminant este colina Vitet cu o înălțime de 286 m.

Principalele atracții turistice ale insulei sunt:

  • Plaja Baie de St-Jean - un loc exelent pentru windsurfing sau snorkelling;
  • Fort Gustav - refugiul piraților;
  • Grand Saline - plaja perfectă pentru iubitorii de soare;
  • Muzeul Inter Oceans cu mii de scoici unice, pești tropicali și corali din întreaga lume;
  • Submarinul galben St. Barth.

În plus, în boema insulă din Caraibe te poți întâlni în orice moment vedete hollywoodiene și mari miliardari ai lumii. Prețul pentru un sejur în insula din Caraibe începe de la 2650 de euro și poate ajunge până la 10.000 de euro.

Sursă foto: Shutterstock

Riviera Franceză

Riviera Franceză

Riviera Franceză mai este cunoscută și sub denumirea de Coasta de Azur, fiind o regiune de coastă a Franței la Marea Tireniană. Regiunea a fost o importantă sursă de inspirație pentru diverși artiști consacrați, cel mai bun exemplu fiind Picasso, un număr mare din lucrările acestuia regăsindu-se în muzeele locale.

Golfurile pline de iahturi de lux te vor întâmpina de la Monaco până la Nisa, iar Saint-Tropez-ul este locul unde arta, tradițiile și cultura se îmbină într-un mod armonios, fiind și o destinație pentru pasionații de gastronomie, vinuri și istorie.

"Un city break pe Riviera franceză, cu trei nopți de cazare la hoteluri de 4 și 5 stele la Saint Tropez, Cannes sau Monaco pornește de la doar 600 euro și poate ajunge la 2.000 de euro, în funcție de perioadă și de hotel”, declară Anca Drugan, CEO Nordis Travel.

Sursă foto: Shutterstock

Costa del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol este o regiune din sudul Spaniei, în Andalusia, alcătuită din câteva orașe de pe coasta Mării Mediterane. Inițial această zonă era formată doar din orașe de pescari și târguri de meșteșugari, însă astăzi este o destinație din ce în ce mai căutată de turiștii din toată lumea. Însuși Președintele Rusiei, Vladimir Putin, deține o casă de vacanță în această regiune.

"Costa del Sol este un simbol al luxului din Spania, în mijlocul căruia strălucește Marbella, vestită pentru atmosfera sofisticată și a serviciilor exclusiviste și al deliciilor de lux", spune Gabriel Văcariu, Agency Manager Nordis Travel.

Prețurile unui sejur în această destinație încep de la 500 de euro și pot ajunge până la 1400 de euro.

Sursă foto: Shutterstock

Sursa foto: Shutterstock