PNL și PSD negociază intens și duminică pentru formarea noului guvern. Pentru această zi de negocieri, Ministerul Finanţelor Publice, cel al Justiţie şi cel al Muncii și Protecției Sociale sunt singurele ministere pentru care cele două formațiuni mai au de negociat. În toate aceste discuții, liberalii au negociat cu social-democrații și cu privire la reintroducerea voucherelor de vacanță pentru anul 2022.

Ce se întâmplă cu tichetele de vacanță în 2022

Tichetele de vacanță acordate bugetarilor din România au fost suspendate în 2021 din cauza pandemiei de COVID-19, de către Guvernul condus de Florin Cîțu. Totuși, voucherele de vacanță neutilizate în anul 2020, care a fost marcat de restricții mai dure, au avut o prelungire la termenului de valabilitate care se întinde până la finalul acestui an.

Pe lângă propunerile de creștere a salariilor, pensiilor și alocațiilor, social-democrații au insistat și asupra revenirii voucherelor de vacanță, pe care angajații din aparatul de stat le primesc. Se pare că PNL a fost de acord cu reintroducerea acestora în 2022, transmit mai multe surse politice pentru G4Media.

Ce valoare vor avea tichetele de vacanță în 2022

Tichetele de vacanță vor avea în 2022 o valoare de 1.450 de lei. Noutatea pentru anul viitor este că aceste tichete de vacanță vor putea fi folosite de români și în stațiunile baleneo-climaterice și vor viza, totodată și agroturismul.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri