Activitatea de trafic aerian de pe aeroportul Cluj Napoca va fi preluata pe aeroportul Transilvania Targu Mures, in perioada 28 aprilie - 2mai

Aeroportul Cluj Napoca se inchide total traficului aerian pentru efectuarea lucrarilor de reparatie si modernizare la dalele de beton din pista de decolare/aterizare. in aceasta perioada, majoritatea traficului aerian va fi transferata pe aeroportul Transilvania Targu Mures in ceea ce priveste cursele interne si internationale efectuate de catre operatorul aerian Tarom, cat si cursele internationale efectuate de catre Carpat Air. Pasagerii vor fi deplasati de la Cluj Napoca la Targu Mures si retur cu mijloace auto puse la dispozitie.

Serviciile conexe de pe aeroportul Transilvania Targu Mures vor fi suplimentate cu personale de specialitate ce isi desfasoara activitatea pe Aeroportul Cluj Napoca cu exceptia personalului aeroportuar.

„Conform reglementarilor si practicilor internationale biroul de check-in se inchide pe orice aeroport cu 40 de minute inainte de decolarea avionului in destinatia de zbor aleasa. Acest fapt impune ca pasagerul sa fie deja la aeroport cu ceva timp inainte pentru a parcurge formalitatile de securitate. Pasagerii sunt rugati sa se prezinte in timp util la Aeroportul Transilvania Targu Mures pentru a efectua formalitatile de securitate de asemenea maniera incat sa prinda deschis biroul check-in pentru obtinerea talonului de imbarcare”, a declarat, citat de NewsIn, directorul aeroportului, Stefan Runcan. El a facut aceste precizari deoarece in ultima perioada pe aeroport s-au inregistrat doua incidente, in urma carora unii pasageri au pierdut avionul.

Conducerea aeroportului ii roaga pe pasageri sa respecte recomandarile agentilor vanzatori de bilete pentru prezenta la aeroport in timp optim pentru parcurgerea formalitatilor, cat si sa citeasca cu atentie inscrisurile cu regulile operatorului aerian tiparite pe documentele de transport aerian cumparate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
22 de drumuri nationale si A2, inchise. Trenuri anulate din cauza viscolului
Setari Cookie-uri