Jill Zarin, o vedetă a reality show-urilor americane, a devenit virală pe rețelele sociale după ce și-a adus un geamantan plin cu Diet Coke în vacanța sa europeană de două săptămâni.

lipul cu valiza de Cola a fost postat pe Instagram TikTok de fiica lui Zarin, care e doar influenceriță. Din imagini rezultă că vedeta din "The Real Housewives of New York City" este convinsă că această băutură răcoritoare nu există în Europa, ba, mai mai mult, este și interzisă, astfel că a adus-o cumva ilegal peste graniță.

Zarin susține, într-un clip văzut de milioane de utilizatori ai rețelelor sociale, că și-a luat provizii pentru 2 săptămâni, timp în care își va face vacanța în Italia, Grecia și Croația. Ea a precizat și că a rezervat o croazieră unde a verificat dacă au Diet Coke și i s-a răspuns că băutura răcoritoare nu este disponibilă.

@allyshaps Any other diet coke girlies travel with an entire suitcase of diet coke? Luckily it made it safely! #dietcoke #flying #airport ♬ original sound - Ally Shapiro

În realitate, Diet Coke nu este interzisă în UE, ci doar comercializată sub denumirea ”Coca-Cola Light”. Iar în Marea Britanie este disponibilă tot ca Diet Coke. Cât despre interdicțiile la care se referă vedeta americană, acestea s-ar putea referi la volumul de lichide din bagajul de mână, doar că Zarin a pus sucurile în bagajul de cală.

@allyshaps Replying to @alefrox ♬ original sound - Ally Shapiro

Este posibil ca toată confuzia să fi apărut în urma controverselor privind aspartamul, îndulcitorul folosit în Diet Coke. O căutare pe Google trimite la mai multe site-uri unde apare afirmația, complet mincinoasă, că Uniunea Europeană a interzis Diet Coke din cauza acestui îndulcitor. În realitate, EFSA, autoritatea UE privind siguranța alimentară, nu a luat niciodată o astfel de decizie, deși a reevaluat constat aspartamul în ultimii ani.

Sursa foto: allyshaps/TikTok

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri