O noua cladire de birouri va aparea in centrul Capitalei, chiar in zona Unirii. Ea are avantajul ca se afla in apropierea celui mai important centru bancar al Bucurestiului, zona UniriiAlba-Iulia, a Hotelului Marriott, precum si a numeroase institutii publice.

Aici vor fi oferite spre inchiriat suprafete mai reduse, cuprinse intre 150-300 mp, venind astfel in intampinarea firmelor mai mici, care doresc spatii mai reduse, insa de o calitate foarte buna. Imobilul este dispus pe S+P+4+5, ultimul etaj fiind retras, si are o suprafata totala utila de 2.000 mp.

COMPARTIMENTARE. "Fiecare etaj are aproximativ 300 mp utili, ultimul etaj fiind retras. Cladirea este prevazuta cu finisaje de calitate superioara: cortina de sticla, ascensor modern, dotari moderne. Spatiul open pe nivel are lumina naturala suficienta, ceea ce sporeste flexibilitatea si adaptarea optima a partitiilor pentru nevoile clientului", se arata intr-un comunicat al agentiei ESOP. "Deosebit la aceasta cladire va fi modularitatea spatiilor, deoarece chiar din faza de proiectare s-a gandit ca un etaj ar putea fi utilizat de catre doua companii si exista posibilitatea divizarii acestuia in doua zone ce pot functiona independent", a precizat Alexandru Petrescu, Managing Partner in cadrul ESOP.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
CFR începe să repornească trenurile suspendate de pandemie
Setari Cookie-uri