Targ International de Turism

Targul International de Turism al Romaniei se va desfasura in pavilionul central din complexul expozitional Romexpo, in perioada 20-23 octombrie 2005.

In zona centrala din pavilion, prezentarea Romaniei turistice se va face in doua zone. Astfel, in zona A, ce se desfasoara pe o suprafata de circa 200 mp, se organizeaza evenimente (demonstratii de mestesuguri traditionale, prezentari de ansambluri populare, degustari de mancaruri traditionale si vinuri).

Acestea vor fi desfasurate cu sprijinul asociatiilor si autoritatilor locale din regiunile turistice importante ale Romaniei, care vor suporta costurile legate de derularea lor.

Zona B, destinata spatiilor de discutie, va avea circa 100 mp. Aici vizitatorii pot obtine informatii despre Romania si regiunile ei turistice direct de la reprezentantii acestor regiuni.

Pentru aprofundarea unor contacte si stabilirea unor parteneriate comerciale, cei interesati vor fi indrumati catre standurile inchiriate ale reprezentantilor regiunii respective (autoritati locale, asociatii regionale, societati comerciale).

Autoritatea Nationala pentru Turism va plati Romexpo contravaloarea chiriei spatiului din zona A, iar sumele rezultate vor fi cheltuite pentru o mai buna promovare a Targului International de Turism din acest an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri