Compania aeriana Air France infirma zvonurile conform carora pasagerii corpolenti ar putea fi obligati sa plateasca doua bilete in motive de securitate.
Inca din 2005, Air France ofera pasagerilor corpolenti posibilitatea de a cumpara un al doilea loc pentru a le garanta un mai mare confort si mai multa siguranta. Acest al doilea loc beneficiaza de o reducere de 25%.

“Singura noutate este ca, incepand cu 1 februarie 2010, Air France le propune pasagerilor corpolenti din clasa economica care au cumparat doua locuri pentru confortul personal, daca avionul nu este plin, restituirea contravalorii pretului unuia dintre bilete”, a declarat, pentru Wall-Street, Emanuela Ghyka, directorul de marketing al companiei.

Aceasta a mai adaugat ca nimeni nu va fi obligat, din motive de siguranta si securitate, sa isi achizitioneze doua bilete.

Linia aeriana opereaza in prezent, in colaborare cu Tarom, cinci zboruri zilnice din Bucuresti catre Paris (trei fiind operate de Air France si doua de compania nationala).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si