Incepand cu 17 februarie 2010, Air France si Allianz in parteneriat cu Mondial Assistance vor introduce in premiera seiful online pentru calatori, o solutie ce imbina stocarea securizata a documentelor cu servicii de asistenta - Allianz Protect.
Accesibil pe site-ul www.airfrance.com, acest seif online va fi disponibil in patru limbi, in orice moment si de pe orice PC cu acces la Internet.

Clientii vor putea sa arhiveze, sa consulte si sa recupereze toate documentele lor electronice, de orice natura - personale sau de afaceri - din orice locatie.

Util clientilor in special in cazul unei urgente administrative sau medicale, seiful online le ofera acestora posibilitatea de a autoriza accesul unei persoane desemnate si de a apela la serviciul medical Mondial Assistance, care poate oferi asistenta de la distanta.

De asemenea, seiful Allianz Protect permite pasagerilor sa consulte informatii utile despre calatorii, sistemul de sanatate sau despre o situatie geopolitica.

In functie de necesitatile calatorilor exista doua tipuri de produse: Protect'fly, ce ofera un spatiu de pana la 5 Gb pentru 59 de euro, inclusiv taxa de securitate si taxa anuala (sau 4,91 euro/luna) si Protect'fly Premium, ce ofera spatiu nelimitat pentru 68 euro, inclusiv taxa de securitate si taxa anuala (sau 5,66 euro/luna).

"Prin acest parteneriat cu Allianz, Air France ofera clientilor sai sau viitorilor calatori o solutie noua de gestionare a documentelor, in orice parte a lumii s-ar afla”, a declarat Patrick Roux, director de marketing Air France KLM.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Zboruri anulate spre Iran si Irak de teama atacurilor cu rachete
Setari Cookie-uri