Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, va inaugura, la Brasov, un patinoar artificial construit prin intermediul Companiei Nationale de Investitii, pentru care s-au alocat peste 38,7 milioane lei (circa 9 milioane euro), potrivit datelor furnizate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Patinoarul, situat in zona Parcului Tractorul, indeplineste cerintele Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata, suprafata de joc fiind de 60mx30m.

In plus, Patinoarul dispune de vestiare pentru 6 echipe, cabinete de prim-ajutor si camere de control doping, sali de forta si incalzire.

Sala patinoarului are o capacitate de 1.700 de locuri, anexele de 150 de persoane, iar spatii destinate presei si VIP-urilor de 60 de persoane. Tribunele au o capacitate de 1.628 de locuri, iar accesul spectatorilor se realizeaza prin 12 scari de gradena.

De asemenea, patinoarul dispune si de spatii pentru public care deservesc functia de patinoar de agrement, respectiv un bar cu spatiu de depozitare si unul de servire, grupuri sanitare, spatiu de inchiriat patine, vestiare pentru public.

Potrivit MDRT, patinoarul face parte din infrastructura necesara Festivalului Olimpic al Tineretului European - FOTE 2013 si este primul obiectiv sportiv finalizat din seria celor necesare desfasurarii evenimentului.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
COVID-19 | Airbus își suspendă activitatea în fabricile din Franța și Spania
Setari Cookie-uri