Compania aeriana Fly Niki, controlata de fostul triplu campion mondial de Formula 1, Niki Lauda, isi va tripla, incepand din 4 octombrie, numarul de zboruri operate pe relatia Bucuresti - Viena.

Astfel, compania aeriana va ajunge de la 6 zboruri saptamanale cat efectueaza in prezent, la 17 zboruri (cate trei zboruri in fiecare zi de luni pana vineri si cate unul sambata si duminica).

„Viena este un nod excelent de transferuri pentru pasagerii din sud-estul Europei. Impreuna cu partenerul nostru, airberlin, oferim multe legaturi de aici catre Germania si catre restul Europei”, a declarat Niki Lauda (foto).

Legaturi foarte bune din Viena exista catre Innsbruck, München, Copenhaga, Zürich, Berlin, Düsseldorf, Nürnberg sau Hanovra.

Un bilet dus de la Bucuresti la Viena, rezervat cu cateva luni inainte, costa de la 29 euro, cu toate taxele incluse si servicii la bord.

Compania aeriana detinuta de Niki Lauda a intrat pe piata locala pe 1 februarie 2010, cu 6 curse saptamanale pe ruta Bucuresti-Viena.

Anul 2009 a fost cel mai bun din istoria de 6 ani a Fly Niki, anul trecut compania inregistrand un profit operational de 27 milioane euro.

Operatorul aerian Niki a fost fondat in 2003 si are in prezent circa 350 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Interviu cu Niki Lauda: Cum trebuie sa gandeasca managerii