Primul targ de turism exclusiv online, Travel Expo, organizat de agentie de turism Perfet Tour, s-a bucurat de un real succes in randul internautilor, inregistrand peste 17.000 de vizitatori in trei zile.

Inca din cea de-a doua zi a targului s-au vandut toate locurile pentru piata de Craciun de la Viena, s-au facut suplimentari pentru vacante in Laponia si s-au vandut foarte multe city break-uri pentru Paris, Praga, Londra, Barcelona, precum si nenumarate vacante la ski in Austria si Bulgaria, dar si Andora, noua destitantie pentru ski, lansata cu ocazia targului.

De mentionat sunt si cele peste 28 de cereri, pentru vacantele “adults only”, vacante concepute special pentru cei mai nonconformisti turisti.

“Travel Expo s-a ridicat la inaltimea asteptarilor noastre. Pe viitor vom pregati noi surprize tuturor iubitorilor de calatorii din Romania si speram ca la urmatoarea editie Travel Expo, numarul participantilor sa fie in continua crestere”, a declarat Corina Pacuraru (foto), general manager Perfect Tour.

Agentia Perfect Tour s-a infiintat in 2001 la Brasov, iar in 2004 a fost preluata de Corina Pacuraru.

Perfect Tour concureaza pe aceasta piata cu companii precum Happy Tour, Paralela 45, Eximtur, Aerotravel sau Accent Travel.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si