20.915 persoane au fost ucise şi 54.918 rănite în loviturile israeliene asupra Gazei începând din 7 octombrie, a anunţat Ministerul Sănătăţii al Hamas în Gaza, relatează agențiile Reuters şi France Presse, citate de Agerpres.

Ministerul a adăugat că 241 de palestinieni au fost ucişi în ultimele 24 de ore şi 382 răniţi. Printre altele, doi palestinieni au fost ucişi marţi de tiruri trase de armata israeliană în timpul unei incursiuni într-o tabără de refugiaţi din regiunea Hebron, în sudul Cisiordaniei ocupate, a anunţat Ministerul palestinian al Sănătăţii, la Ramallah, în Cisiordania, citat de France Presse.

Cei doi palestinieni, în vârstă de 17 şi, respectiv, 31 de ani, au fost ucişi de focul soldaţilor israelieni în timpul unei operaţiuni militare în tabăra de refugiaţi Fawwar, la sud de Hebron, potrivit ministerului palestinian.

Niciun comentariu nu a putut fi obţinut imediat de la armata israeliană.

Peste 300 de palestinieni din Cisiordania ocupată au fost ucişi de soldaţi şi, în unele cazuri, de colonişti israelieni de la izbucnirea războiului dintre Israel şi Hamas în Fâşia Gaza la 7 octombrie, potrivit unui bilanţ al guvernului palestinian.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri