Reteaua sociala Pinterest a dezvaluit saptamana aceasta ca are in plan sa implementeze mai multe butoane care vor permite utilizatorilor sa cumpere lucruri sau sa le adauge intr-un wish list, scrie Fortune.

Noua facilitate va permite in curand utilizatorilor nu numai sa vizualizeze fotografii de pe site – precum mancare, haine sau obiecte de mobilier – ci si sa le adauge intr-un cos virtual sau pe lista de dorinte a Amazon.

Pinterest a incercat, treptat, sa isi extinda modalitatile de a monetiza platforma, de la lansarea ei in urma cu cinci ani. Compania nu a avut probleme in atragerea de investitori, crescand in valoare de la 200 de milioane de dolari in 2012 la 11 miliarde in 2014.

Butoanele de achizitie, denumite „buyable pins” vor fi disponibile incepand cu luna aceasta iar cumparatorii nu vor plati nimic suplimentar. Vanzatorii vor trebui sa plateasca o pondere din vanzare catre Pinterest.

Sursa foto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri