Black Friday va fi organizat pe 15 noiembrie si poti sa cumperi iPhone, iPad, Apple Watch si alte produse Apple. eMAG va avea oferte de Black Friday 2019 din dimineata zilei de 15 noiembrie.

Produsele Apple sunt la mare cautare de Black Friday, pentru ca de multe ori in timpul anului nu ni le putem permite. Fie ca vorbim de un iPhone nou sau un iPhone din generatiile anterioare, o tableta iPad sau accesorii pentru dispozitivele noastre Apple, poate un Pencil, casti Airpods sau ceasuri inteligente Apple Watch.

Ne-am uitat in oferta eMAG si am selectat cateva produse bune.

iPad Pro 2018 are doua dimensiuni, de 11 si 12,9 inci, iar preturile standard pornesc de la 4.200 de lei. Este un dispozitiv pentru persoanele creative, mereu pe drumuri, care vor sa faca prezentari sau sa scrie, de asemenea e si un dispozitiv multimedia. Nu e neaparat un inlocuitor definitiv pentru laptop, dar poate fi folosit cu succes. Poti sa pui produsul in cos aici.

iPhone XS e un telefon bun, chiar daca nu mai este ultima generatie, dar are caracteristici tehnice foarte bune si o camera care ramane competitiva, mai ales la filmare. Il gasesti aici.

Apple Watch Series 4 nu e ultima generatie, dar daca ai nevoie de un dispozitiv care sa se conecteze la telefon si sa-ti ia din notificari, sa monitorizeze activitatea fizica si sa poti sa il folosesti pentru productivitate, atunci poti sa te uiti pe reduceri ale generatiei anterioare.

Casti Apple Airpods 2 sunt dispozitive pe care le folosesc deja de ceva vreme si am avut si prima generatie. Mi-a placut faptul ca sunt confortabile, stau bine in ureche, nu te doare lobul urechii, iar calitatea sunetului e decenta pentru dimensiunea lor. De asemenea, autonomia e decenta si pe Airpods 2 ai si incarcare wireless. Cauta reducerile la ele.

MacBook Air 13 cu ecren Retina este un laptop care are caracteristici tehnice mai slabe decat competitorii sai, dar care are un mare avantaj prin imbinarea dintre software si hardware si poate sa aiba un ciclu de viata mai lung. Eu am avut MacBook si desi la performante pure sunt alte laptopuri mai bune, ma bucura faptul ca dupa 3-4 ani functioneaza aproape la fel.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri