Comentarii pe articolul Euro, la un nivel de 4 lei?


Nu cred ca se va interveni pana la alegeri

Gaby la 6 Octombrie 2008, ora 04:30
Nu cred ca se va interveni pana la alegeri
Nu cred ca se va interveni in forta pana la alegeri, deoarece s-ar putea ca interventiile pana in aceasta perioada, in contextul politic actual sa dea peste cap atat rezervele Bancii Nationale si sa nu rezolve nimic.
Presupun ca dupa alegeri va avea loc "rederesarea" raportului RON/EUR, in contextul in care intre timp va apare si reactia tarilor europene de "intarire" a euro, dupa efectele crizei declansate in SUA si ca raspuns la planul SUA de redresare a acesteia si a aprecierii USD fata de EUR.
Mai ramane de vazut efectul interventiei BNR in contextul unui deficit bugetar de 6,5 miliarde RON (pana in prezent), datorat promisiunilor Parlamentului de cresteri salariale, fara acoperire de la buget, facute cu scop electoral, a posibilitatii de crestere a impozitelor spre a acoperii acest deficit si a modului de crestere economica si atragere de investitii in cazul unei fiscalitati excesive in contextul crizei mondiale.

  Inapoi la articolul Euro, la un nivel de 4 lei?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile