Comentarii pe articolul Ministerul Turismului ar vrea sa promoveze mitul Dracula printr-un circuit turistic


cine o tine?numai sa-l promoveze

Diaconescu Cristina la 12 Martie 2009, ora 14:35
Nu conteaza cine este ministru. Important e sa respecte planul. Tentative au mai fost, dar, din pacate pentru noi, au esuat. Occidentul din asta traieste. Franta, o tara plina de arabi si negri isi vinde istoria pe foarte multi bani. In Paris costa enorm...numele. Iar francezii includ in circuit turistic si o piatra unde s-a odihnit candva un printisor. Si castiga bani.Germania si Austria-la fel.Statiunea Baden, de exemplu, nu are cine stie ce atractii turistice. Dar in pliantele lor se enumera toti regii si printii care au fost la bai acolo.
La noi nu exista stategii in turism. Turismul e haotic si facut dupa ureche. Ar fi bine sa se trezeasca si ai nostri
Pavel Perju la 17 Martie 2009, ora 08:57
Toată lumea și-a dorit ca mitul Dracula să se vândă la nivel național, dar nimeni până acum nu a reușit. Spun nimeni pentru că nimeni din România nu a reușit să vândă acest produs la o scară mare, existând doar câteva firme care se ocupă de așa ceva. Dracula Park a fost o idee... o idee a rămas.

Eu cred că nu putem să găsim o strategie de a vinde mitul Dracula din cauza asocierii acestuia cu Vlad Țepeș și din cauză că noi vedem acest mit din țara noastră și nu din afară. We must think outside the box.

Acum o săptămână am terminat citit cartea Dracula și vă spun sincer că m-am îndrăgostit încă o dată de Pasul Bârgăului. Chiar descrie un tărâm fără de asemănare de frumos.

În opinia mea pentru a vinde acest mit trebuie să apelăm la sprijinul celor care l-au vândut atâta timp, a occidentalilor, acestia fiind cei mai captivați de Dracula. Nu trebuie să ne placă neaparat trebuie doar să îl vindem.
la 19 Martie 2009, ora 01:16
E foarte amuzant! Acest lucru exista si este pus in practica de cel putin 20 de ani! Mia bine s-ar gandi la infrastructura!
Daniel Tuca la 22 Martie 2009, ora 21:07
Cred ca ne-ar trebui o singura strategie : SOSELE SI AUTOSTRAZI !!! Si apoi toate minunatiile acestei tari s-ar vinde singure catre turistii straini pe care ni-i tot dorim...

  Inapoi la articolul Ministerul Turismului ar vrea sa promoveze mitul Dracula printr-un circuit turistic

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile