Comentarii pe articolul Ministerul Turismului ar vrea sa promoveze mitul Dracula printr-un circuit turistic


cine o tine?numai sa-l promoveze

Diaconescu Cristina la 12 Martie 2009, ora 14:35
Nu conteaza cine este ministru. Important e sa respecte planul. Tentative au mai fost, dar, din pacate pentru noi, au esuat. Occidentul din asta traieste. Franta, o tara plina de arabi si negri isi vinde istoria pe foarte multi bani. In Paris costa enorm...numele. Iar francezii includ in circuit turistic si o piatra unde s-a odihnit candva un printisor. Si castiga bani.Germania si Austria-la fel.Statiunea Baden, de exemplu, nu are cine stie ce atractii turistice. Dar in pliantele lor se enumera toti regii si printii care au fost la bai acolo.
La noi nu exista stategii in turism. Turismul e haotic si facut dupa ureche. Ar fi bine sa se trezeasca si ai nostri
Pavel Perju la 17 Martie 2009, ora 08:57
Toat lumea și-a dorit ca mitul Dracula s se vnd la nivel național, dar nimeni pn acum nu a reușit. Spun nimeni pentru c nimeni din Romnia nu a reușit s vnd acest produs la o scar mare, existnd doar cteva firme care se ocup de așa ceva. Dracula Park a fost o idee... o idee a rmas.

Eu cred c nu putem s gsim o strategie de a vinde mitul Dracula din cauza asocierii acestuia cu Vlad Țepeș și din cauz c noi vedem acest mit din țara noastr și nu din afar. We must think outside the box.

Acum o sptmn am terminat citit cartea Dracula și v spun sincer c m-am ndrgostit nc o dat de Pasul Brgului. Chiar descrie un trm fr de asemnare de frumos.

n opinia mea pentru a vinde acest mit trebuie s apelm la sprijinul celor care l-au vndut atta timp, a occidentalilor, acestia fiind cei mai captivai de Dracula. Nu trebuie s ne plac neaparat trebuie doar s l vindem.
la 19 Martie 2009, ora 01:16
E foarte amuzant! Acest lucru exista si este pus in practica de cel putin 20 de ani! Mia bine s-ar gandi la infrastructura!
Daniel Tuca la 22 Martie 2009, ora 21:07
Cred ca ne-ar trebui o singura strategie : SOSELE SI AUTOSTRAZI !!! Si apoi toate minunatiile acestei tari s-ar vinde singure catre turistii straini pe care ni-i tot dorim...

  Inapoi la articolul Ministerul Turismului ar vrea sa promoveze mitul Dracula printr-un circuit turistic

Setari Cookie-uri