Comentarii pe articolul Dupa doua amanari, mall-ul Grand Arena se deschide pe 25 martie


creste concurenta

Rizea Cristian la 17 Martie 2009, ora 10:11
Prin terminarea a inca un mall in partea de sud a orasului, dupa City mall, cred ca se vor reaseza si preturile.

Pana la deschiderea acestui mall, cel mai aproape carrefour era la piata unirii sau cel din vitan deschis anul trecut, iar real-ul deschis langa metro era ceva cam departe si trebuia mers cu masina.

Ramane de vazut cum vor reactiona selgros si metro. Primul care a construit in zona a fost selgros, fiind si asezat destul de bine, in apropierea blocurilor. Ulterior a venit metro si apoi real. Si astefel, pe parcurs a 2-3 ani numarul de clienti la selgros a devenit normal, nu mai stai dupa cate 15 persoane la casa.

Prin aparitia mallului respectiv se acopera lipsa unui astfel de magazin si de o asemenea marime in partea de sud a orasului. Ramane de vazut daca va mai fi terminat mall-ul de la Big berceni, caz in care densitate de magazine ar ajunge sa fie 3 pe o raza de 4 km (city mall, grand arena si sun parca, inca in constructie la big).

O sa fie bine pentru locuitorii zonei? Probabil. Pentru cei care au investit denota insa putin o lipsa de viziune. Concurenta o sa fie destul de mare in zona si privind la holurile goale de multe ori de la city mall cred ca or sa aiba ceva probleme pentru recuperarea investitiilor. Insa poate asa vor ajunge preturile din Romania sa nu mai fie uneori cu 10-20 poate si mai mult decat preturile in afara la unele produse.

Coroborat cu criza, se anunta o confruntare interesanta.
Bafta

  Inapoi la articolul Dupa doua amanari, mall-ul Grand Arena se deschide pe 25 martie

Setari Cookie-uri