Comentarii pe articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar


biruri si iar biruri

Dracula la 4 Aprilie 2009, ora 12:08
Cu alte cuvinte se sugereaza ca sint firme cu cifra de afaceri mare care stau pe pierderi dar ascund de fapt profiturile si atunci Statu se gindeste sa le faca sa plateasca cite ceva .

Ce te faci cu aia care is insa pe bune pe pierdere? - DE UNDE SA PLATEASCA? Totodata asta dovedeste Impotenta Statului sa faca controalele adevarate Sau poate spaga data catre comisarii care controleaza face ca aceasta situatie sa existe ? Nu cumva ar fi mai bine sa faceti curatenie in curte si sa fiti corecti? Daca ascunde banii da-i amenda sau ia masurile in vigoare nu lua SPAGA !

Si in baza carei legi de pe planeta asta s-a calculat aceasta suma generala forfetara?

Pe de alta parte e o aberatie intrucit firmele mici si mijlocii platesc Impozit pe VENIT nu pe profit !!!! Deci platesc acel 2,5% pe cifra de afaceri indiferent daca au sau nu au profit. De ce ar mai plati inca o suma forfetara acuma ? Nu ajunge ? Cit mai vreti sa jupuiti dupa ce ati distrus economia acestei tzari in ultimii 20 de ani ?

Pina acuma Romania mai supravietuia din exportul de munca si din firmele mici si mijlocii . Exportu de munca s-a cam terminat ca e criza generala si nu mai intra milioanele de euroi lunare sa mentina cursul artificial al amaritului de leu. Iar acu vreti sa dati la cap si Intreprinderilor mici si mijlocii


FELICITARI ! Pe cind : Taxa pe aer? Taxa de umblat (uzura trotuarului) ? Taxa ca existi ? Taxa de nastere? Taxa sa mori ? Taxa de Taxa !

  Inapoi la articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar

Setari Cookie-uri