Comentarii pe articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar


Citeste cineva?

Radutoiu Mioara Georgiana la 6 Aprilie 2009, ora 11:30
Si totusi citeste cineva aceste comentarii??Exista cineva care sa ne ia in calcul??
De la 1 ianuarie PLATIM 3% din cifra de afaceri(mult 2-2,5 era acceptabil)in conditiile in care s-au majorat imp.celelalte,aferente salariilor.
Sintem in criza dar salariile bugetarilor totusi vor creste,ba chiar or sa primesca si tichete de vacanta(Elena...trebuie sa-si justifice ministerul nou creat),al 13-lea salariu,tichete de masa...si lista poate continua.
Se poate ca acest impozit forfetar sa vina tocmai pentru acoperirea gaurilor generate de impozitul unic de 16%,clientela politica nu accepta ca-i fie ciuntite "drepturile".
Avem parte de celeasi"animale"plotice,rupte de realitate,singurul lor contact cu lumea este asigurat de firme de consiliere(au 16% impozit si mai au si pirederi) si de "finantatorii"din campanie.Presa....le cinta in struna si ne ofera circul cu Becali,o perdea de fum cu Berceanu si Boc(ce-o cauta pe acolo?)pe la nus' ce lucrari.
Am o ecuatie simpla...incasarile au scazut cu 100%,din 4 angajati mai am 2,dupa introducerea imp.forfetar ce-mi ramine de facut???Stiu ca d.ul Pogea va raspunde foarte rapid si la obiect!
Dimofte Catalin la 6 Aprilie 2009, ora 15:04
http://www.petitieonline.ro/petitie-p48923053.html
Incercati si anti_impozit_forfetar@yahoogroups.com... o tentativa de raspuns organizat.

  Inapoi la articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile