Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Au ajuns preturile locuintelor la un nivel realist?


O casa mai ieftina decat un ap de 2 camere

Stamate Valentin la 7 Aprilie 2010, ora 13:00
Aveti dreptate in articol! Atata timp cat un apartament de 2 camere costa mai mult decat o casa, inseamna ca preturile apartamentelor sunt mari. Pretul pe metru patrat construit cu finisaje este in jur de 4-5oo E. Nu inteleg de ce proprietarii de apartamente cer pe un cotet de 50 mp vechi de 50 de ani un pret de 9oo-1oooE/mp sau chiar mai mult...!!! Pana si preturile apartamentelor noi sunt mai mici pe metru patrat, comparand oferte din aceeasi zona, desigur! Sunt destui proprietari de cotete care chiar recunosc ca cu banii de pe cotet vor sa-si construiasca o casa si sa mai si ramana cu ceva bani! Deci... trageti singuri concluziile!!!
Custura Costica la 7 Aprilie 2010, ora 13:52
aveti dreptate la asemenea cotete de apartamente ar trebui un pret de 400-500euro/mp indiferent de zona , mai ales pentru famiiliile tinere care cu venituri mici nici nu viseaza sa cumpere o locuinta, iar statul nu se implica cu nimic in ajutorul tinerilor casatoriti. ne mai miram de ce ne pleaca tinerii din tara pentru ca nu au nici un viitor in Romania.
la 7 Aprilie 2010, ora 14:59
Cotetzele acelea de 1000 euro/mp si chiar mai mult sunt in Centru, unde ai toate facilitatile capitalei. Ce ne facem cand ni se cere 1200-1400 euro/mp apartamentul este excelent finisat are suprafata cam tot cat un cotet, dar blocul este in camp ? Stiu,... mai asteptam 20 de ani sa se faca sosea si sa se introduca linie regulata RATB !
la 7 Aprilie 2010, ora 15:10
nu preturile la noi sunt in euro de ce uitam ca la noi sunt lei,si preturile sunt mai mari decat in occident.
Balta Monica la 2 Mai 2010, ora 14:57
Apartamentele vechi sunt bine asezate,nu mergi 10km sa-ti faci cumparaturile!Sunt mult mai rezistenta decat cele noi.In unele blocuri,instalatiile s-au schimbat si noi am platit!Cotetul de 50mp este renovat si intretinut,iar cele noi------cu apetitul constructorului pt bani,nu bag mana in foc,ca nu-ti curge apa in cap!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Au ajuns preturile locuintelor la un nivel realist?

Setari Cookie-uri